Boleslavští fotbalisté na hostování
Klub

Boleslavští fotbalisté na hostování

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, hrálo v posledním říjnovém víkendu jen čtyři a z nich Dufek pouze za pardubické béčko.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905, jejichž mistrovský zápas se nehrál, neboť karvinský soupeř byl v kovidové karanténě.
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a v utkání proti Mladé Boleslavi kvůli klubové dohodě hrát nemohl.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a prohrané utkání ve Vyškově 1:4 odchytal celé. Čtyři góly inkasoval za necelou hodinu hry.
Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a nerozhodné utkání s Táborskem 2:2 odehrál téměř celé, neboť jej v 87. minutě vystřídal Mechmache.
Dvacetiletý Alessandro Angelozzi hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a nerozhodné utkání s Táborskem 2:2 proseděl celé na lavičce náhradníků.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a k venkovnímu utkání proti Jablonci nebyl nominovaný, za třetiligové pardubické béčko při prohře s boleslavským béčkem odehrál osmdesát minut, než jej deset minut před koncem vystřídal Jarkovský.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostuje v druholigovém klubu 1. FK Příbram a v domácím prohraném utkání s Třincem 0:1 hrál první poločas, do druhého jej vystřídal Antwi.

Fanshop banner Fanshop banner