Boleslavští na hostování
Klub

Boleslavští na hostování

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, se do hry o body zapojilo šest, ale Dufek jen za třetiligové pardubické béčko.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a v Uherském Hradišti těsně prohrané utkání 0:1 proti Slovácku odehrál celé včetně nastavení, v němž Bohemians inkasovali jediný a rozhodující gól.
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a při výhře 3:0 nad Teplicemi byl po celých devadesát minut na hřišti v roli jednoho ze tří stoperů.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a odchytal celé domácí utkání proti Příbrami, které skončilo remízou 2:2, i když Chrudimští poločas prohráli 0:2.
Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a při vítězství 1:0 nad pražskou Duklou nebyl ani na lavičce.
Dvacetiletý Alessandro Angelozzi hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a při těsné výhře na pražské Julisce nad Duklou 1:0 vystřídal až v nastaveném čase jediného střelce utkání Emmera.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a pro nerozhodné utkání 0:0 proti Bohemians nebyl ani na lavičce. Odehrál však celých devadesát minut v sestavě třetiligového pardubického béčka při prohře na severu Čech s jabloneckým béčkem 0:2.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostuje v druholigovém klubu 1. FK Příbram a do nerozhodného duelu v Chrudimi 2:2 naskočil na závěrečnou čtvrthodinku, když v 76. minutě vystřídal kapitána mužstva Pilíka.

Fanshop banner Fanshop banner