Boleslavští fotbalisté na hostování
Klub

Boleslavští fotbalisté na hostování

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, zasáhla většina do mistrovských utkání, ovšem Fulnek a Dufek jen za béčka, mimo hru zůstal pouze Angelozzi.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a proto v utkání jedenáctého prvoligového kola (FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905) zůstal z důvodu klubové dohody mimo hru. Za vršovické béčko v prohraném třetiligovém utkání 1:2 s pardubickým béčkem odehrál 78 minut, v nichž přihrával na jediný gól svého týmu.
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a na stoperském postu odehrál celých devadesát minut při výhře 3:2 ve Zlíně.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a při výhře 2:1 na hřišti žižkovské Viktorie odchytal celých devadesát minut.
Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a při domácím vítězství nad Vlašimí 2:1 odehrál devadesát minut, trenér jej vystřídal až v první ze čtyř nastavených minut.
Dvacetiletý Alessandro Angelozzi hostuje také v druholigovém FK Ústí nad Labem a při utkání proti Vlašimi nebyl ani mezi náhradníky.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a hraje převážně za třetiligové béčko. V reprezentační přestávce odehrál 65 minut v jedenáctém kole ČFL na hřišti FC Slovan Liberec B, které skončilo jasnou libereckou výhrou 4:0 a o týden později ve vyhraném utkání dvanáctého kola nad béčkem Bohemians 2:1 byl na hřišti devadesát minut a trenér jej vystřídal až v tříminutovém nastavení.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostuje v druholigovém klubu 1. FK Příbram a do vyhraného utkání nad Opavou 2:0 vstoupil až za rozhodnutého stavu na závěrečných jedenáct minut.

Fanshop banner Fanshop banner