Z boleslavské hostující sedmičky hrálo pět
Klub

Z boleslavské hostující sedmičky hrálo pět

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, zasáhlo pět hráčů do mistrovských utkání desátých kol aktuální podzimní sezóny.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a do vítězného domácího utkání 2:0 proti Olomouci naskočil až v předposlední minutě, kdy vystřídal Květa, proto si s nastavením zahrál jen pět minut.
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a remízový souboj s Jabloncem 2:2 proseděl na lavičce náhradníků.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a udržel čisté konto při domácí bezgólové remíze s Varnsdorfem, když mu ve 49. minutě pomohlo břevno.
Dvacetiletí Ladislav Krobot a Alessandro Angelozzi hostují v druholigovém FK Ústí nad Labem a vzájemně se prostřídali v těsně prohraném zápase 0:1 ve Vyškově. Krobot začal v základní sestavě a Angelozzi jej vystřídal na závěrečných deset minut.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a k utkání v Českých Budějovicích nebyl nominovaný. Prosadil se na výhře pardubického béčka v třetiligovém utkání nad Velvary 5:0, i když se do hry dostal až v 64. minutě, tak v poslední minutě dal pátý gól.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostuje v druholigovém klubu 1. FK Příbram a z nerozhodného utkání 1:1 ve Vlašimi odehrál v základní sestavě téměř hodinu, neboť jej v 58. minutě střídal Vávra.

Fanshop banner Fanshop banner