Z boleslavských hostujících hráčů jenom jeden nezasáhl do hry
Klub

Z boleslavských hostujících hráčů jenom jeden nezasáhl do hry

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, zasáhlo šest hráčů do mistrovských utkání devátých kol aktuální podzimní sezóny.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a do prohraného utkání v Ostravě (1:4) zasáhl až v závěru, když v 87. minutě vystřídal Keitu.
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a utkání na hřišti pražské Slavie začal na lavičce, do hry naskočil až v 53. minutě, kdy vystřídal obránce Donáta. Prohře Hradce (1:4) nezabránil.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a v prohraném zápase na hřišti Táborska (0:1) odchytal celých devadesát minut.
Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a v domácím prohraném utkání s Brnem (1:6) odehrál celý druhý poločas.
Dvacetiletý Alessandro Angelozzi hostují v druholigovém FK Ústí nad Labem a domácí prohrané utkání s Brnem (1:6) proseděl celé na lavičce náhradníků.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a proti Plzni nebyl ani na lavičce náhradníků, hrál za třetiligové pardubické béčko.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostuje v druholigovém klubu 1. FK Příbram a v prohraném domácím zápase s Vyškovem (1:4) odehrál celý druhý poločas, když o přestávce vystřídal Vávru.

Fanshop banner Fanshop banner