Boleslavští fotbalisté hostují v českých klubech
Klub

Boleslavští fotbalisté hostují v českých klubech

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, zasáhli jen tři do mistrovských utkání sedmých kol aktuální podzimní sezóny.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a při vítězném utkání ve Zlíně (3:1) sice nebyl v základní sestavě, přesto odehrál více než hodinu, protože ve 22. minutě vystřídal Bartka.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a odchytal celý prohraný zápas v Prostějově (0:2) a vyšší prohře zabránil několika výbornými zákroky.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostující v druholigovém 1. FK Příbram neodvrátil domácí prohru s FC Zbrojovka Brno (0:1) v utkání, do kterého naskočil z lavičky až v 69. minutě za Vávru.

Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a při utkání v Českých Budějovicích nebyl ani na lavičce náhradníků. Odehrál však za hradecké béčko celý třetiligový zápas východočeského derby proti pardubickému béčku.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a při remíze s Libercem (2:2) nebyl ani mezi náhradníky. Za pardubické béčko v třetiligovém zápase východočeského derby proti hradeckému béčku hrál pouze závěrečných pět minut, když v 85. minutě vystřídal Šimka.
Dvacetiletí Ladislav Krobot a Alessandro Angelozzi hostují v druholigovém FK Ústí nad Labem a při těsné prohře (0:1) s béčkem pražské Sparty nebyli ani na lavičce náhradníků.

Fanshop banner Fanshop banner