Boleslavští v reprezentačních dresech
Klub

Boleslavští v reprezentačních dresech

Redakce

Dospělá reprezentace Česka se v zářijových zápasech obešla bez mladoboleslavských fotbalistů, ti však zdařile reprezentovali v juniorském týmu i dorosteneckých kategoriích.

U dvou vítězství Česka U21 byl Daniel Fila vždy v základní sestavě. Proti Slovinsku (1:0) odehrál 71 minut, než jej vystřídal Sejk, proti Albánii (4:0) dal jeden ze čtyř gólů a po odehrání 73 minut jej na hřišti nahradil opět Sejk.
Na dorosteneckém turnaji v Portugalsku v prvním utkání Belgie U19 - Česko U19 3:3 nastoupili v základní sestavě boleslavští Lukáš Mašek a Vojtěch Stránský, který v prvním poločase skóroval. Stránského vystřídal v 61. minutě Vecheta a Maška nahradil v 70. minutě Langhamer, jenž aktuálně z Mladé Boleslavi hostuje v Příbrami. Ve druhém turnajovém duelu Portugalsko U19 - Česko U19 2:2 nahradili Lukáš Mašek na celý druhý poločas Drozda a Vojtěch Stránský až na závěrečnou čtvrthodinu Vecheta.
V Elitní lize U20 Česko prohrálo s Německem 0:2 a Ladislav Krobot, který aktuálně hostuje z Mladé Boleslavi v Ústí nad Labem, naskočil do utkání až v 66. minutě, kdy vystřídal Ryneše. V přátelském duelu Česko U20 - Dukla Praha 3:1 Ladislav Krobot odehrál celých devadesát minut, dal už v 6. minutě první gól a o půl hodiny později asistoval při Ševčíkově gólu.

Fanshop banner Fanshop banner