Reprezentanti Česka z Mladé Boleslavi
Klub

Reprezentanti Česka z Mladé Boleslavi

Redakce

Nejvyšší česká FORTUNA:LIGA má po odehrání šesti nekompletních kol (chybí dohrát odložený duel Slavia - Olomouc) přestávku vyhrazenou reprezentačním termínům. Nominační pozvánky dostali i mladoboleslavští fotbalisté Daniel Fila, Lukáš Mašek, Vojtěch Stránský a také Ladislav Krobot hostující v Ústí nad Labem i Daniel Langhamer hostující v Příbrami.

Dospělé áčko, které má na programu dvě kvalifikační utkání na MS 2022 (ve čtvrtek 2. září od 20,45 v Ostravě: Česko - Bělorusko; v neděli 5. září od 20,45 v Bruselu: Belgie - Česko) a jedno přátelské (středa 8. září od 20,45 v Plzni: Česko - Ukrajina) se obejde bez mladoboleslavských fotbalistů.

Česko U21 hraje dvě utkání kvalifikace na ME 2023 (ve čtvrtek 2. září od 18 hodin v Českých Budějovicích: Česko U21 - Slovinsko U21; v pondělí 6. září od 18 hodin v Českých Budějovicích: Česko U21 - Albánie U21). Od nového hlavního trenéra Jana Suchopárka obdržel pozvání útočník Daniel Fila z FK Mladá Boleslav a mezi náhradníky je Ladislav Krobot momentálně hostující z Mladé Boleslavi v druholigovém Ústí nad Labem.

Česko U20 s hlavním trenérem Jiřím Žilákem má naplánovaná dvě přátelská utkání (ve čtvrtek 2. září od 16,30 hodin v Jablonci: Česko U20 - Německo U20; v sobotu 4. září od 15,30 hodin v Mnichově Hradišti: Česko U20 - Dukla Praha) a k nim byl nominovaný Ladislav Krobot momentálně hostující z Mladé Boleslavi v druholigovém Ústí nad Labem a mezi náhradníky je mladoboleslavský David Pech.

Česko U19 odletí do Portugalska, kde v rámci mezinárodního dorosteneckého turnaje sehraje dvě utkání (v neděli 5. září od 17 hodin v Fafe: Belgie U19 - Česko U19; v úterý 7. září od 20 hodin v Guimaraes: Portugalsko U19 - Česko U19). Trenér David Holoubek do dorostenecké reprezentace nominoval Lukáše Maška a Vojtěcha Stránského z prvoligového dospělého kádru FK Mladá Boleslav a Daniela Langhamera momentálně hostujícího z Mladé Boleslavi v druholigové Příbrami.

Česko U17 cestuje do Polska, kde se zúčastní mezinárodního dorosteneckého turnaje Syrenka Cup. V Elblagu hraje tři utkání (v pátek 3. září od 12 hodin: Portugalsko U17 - Česko U17, v neděli 5. září a v úterý 7. září se soupeři podle výsledků předchozích utkání). Trenér Jiří Skála si z Mladé Boleslavi hráče nevybral, pouze mezi náhradníky eviduje Jana Buryána z mladoboleslavského dorostu.

Fanshop banner Fanshop banner