Hostující Fulnek a Krobot skórovali
Klub

Hostující Fulnek a Krobot skórovali

Redakce

Ze sedmi boleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových a druholigových klubech, zasáhli v posledním srpnovém týdnu dva do českého poháru a pět do utkání šestých mistrovských kol dvou nejvyšších tuzemských soutěží. Fulnek pomohl Bohemians k pohárovému postupu dvěma góly, Krobot se podílel dvěma góly na domácí ligové remíze Ústí nad Labem s nedávno ještě prvoligovou Příbramí.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a výrazně se podílel na postupu do třetího kola českého poháru MOL Cup, neboť při vítězství nad druholigovým Sokolovem (6:0) odehrál plných devadesát minut a dal dva góly. O čtyři dny později však při domácím ligovém vítězství nad Teplicemi (4:2) většinu utkání sledoval z lavičky, neboť do hry se dostal jen na závěrečnou minutu ve čtyřminutovém nastavení.

Dvaadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a vítězství nad Plzní (1:0) v utkání hraném na přechodném hradeckém domácím trávníku v Mladé Boleslavi proseděl na lavičce náhradníků.

Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a v domácím prohraném utkání s Jihlavou (0:1) inkasoval pouze z pokutového kopu v 67. minutě, jinak patřil po celých devadesát minut k oporám chrudimské defenzívy.

Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a při domácí remíze s Příbramí (2:2) se podílel na obou ústeckých gólech, když čtyři minuty před pauzou důrazem ve vzdušném souboji rozhodil soupeřova gólmana, který neudržel míč a ten mu zapadl do branky, a v 54. minutě po Proškově centru úspěšně hlavičkoval do soupeřovy branky. V 74. minutě jej vystřídal Alessandro Angelozzi.

Devatenáctiletý Alessandro Angelozzi hostuje v FK Ústí nad Labem a při domácí remíze s Příbramí (2:2) odehrál závěrečnou čtvrthodinku, když v 74. minutě vystřídal Ladislava Krobota.

Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostující v 1. FK Příbram začal v remízovém utkání v Ústí nad Labem (2:2) v základní sestavě a po více než hodině jej v 67. minutě vystřídal Daniel Procházka.

Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a při vítězném utkání (po prodloužení 1:0) druhého kola českého poháru MOL Cup nad třetiligovým TJ Sokol Hostouň byl v základní sestavě, než jej v 75. minutě vystřídal Sychra, který potom v prodloužení dal postupový gól, ale při víkendové prohře na hřišti Slovácka (1:2) zůstal po celých devadesát minut na lavici náhradníků.

Fanshop banner Fanshop banner