Boleslavští fotbalisté na hostování
Klub

Boleslavští fotbalisté na hostování

Redakce

Ze sedmičky boleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových a druholigových klubech, zasáhlo do hry při utkáních pátých soutěžních kol dvou nejvyšší tuzemských soutěží šest.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a prohrané utkání s Pardubicemi (0:3) začal v základní sestavě, po necelé hodině jej v 58. minutě vystřídal boleslavský odchovanec Jan Chramosta, který nyní patří Jablonci a ve Vršovicích je na ročním hostování.

Dvaadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a prohrané (0:4) mistrovské utkání na pražské Spartě začal na lavičce, kterou opustil až v 90. minutě, kdy vystřídal pro tři nastavené minuty Urmu.

Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a při mistrovském utkání na hřišti exprvoligové Opavy odchytal celý zápas, v němž zmařil několik soupeřových šancí (při jedné mu pomohla tyč) a na zisku jednoho bodu za remízu 1:1 měl značný podíl.

Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem. Ve středu 18.8. ve vyhraném utkání českého poháru ve Velkých Hamrech (2:1) odehrál téměř půlhodinu, když v 62. minutě střídal Jiránka. O čtyři dny později v nedělním druholigovém mistrovském utkání při bezgólové remíze na Viktorii Žižkov byl na hřišti 80 minut, než jej vystřídal Alessandro Angelozzi.

Devatenáctiletý Alessandro Angelozzi hostuje v FK Ústí nad Labem. Ve středu 18.8. ve vyhraném utkání českého poháru ve Velkých Hamrech (2:1) byl v základní sestavě a v 62. minutě jej vystřídal Ogiomade. O čtyři dny později v nedělním druholigovém mistrovském utkání při bezgólové remíze na Viktorii Žižkov hrál závěrečných deset minut, když v 80. minutě vystřídal Ladislava Krobota.

Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostující v 1. FK Příbram začal domácí prohraný (0:2) mistrovský zápas proti béčku pražské Sparty v základní sestavě, než jej v 75. minutě vystřídal Kvída.

Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a pro mistrovské utkání proti Bohemians 1905 nebyl v nominaci.

Fanshop banner Fanshop banner