Boleslavští fotbalisté hostující v ligových klubech
Klub

Boleslavští fotbalisté hostující v ligových klubech

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů hostujících v prvoligových a druholigových klubech zasáhlo při utkáních čtvrtých soutěžních kol dvou nejvyšší tuzemských soutěží do hry jenom pět.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a proti Spartě proseděl celý remízový zápas (1:1) mezi náhradníky.

Dvaadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a těsně prohrané utkání (0:1) v Uherském Hradišti začal v základní sestavě, ale v 53. minutě jej vystřídal exboleslavský stoper Jan Král.

Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a na hřišti pražské Dukly nezabránil výrazné prohře (1:4), ačkoliv výtečnými zákroky zmařil tři další soupeřovy šance. Za nejistou obranou ve čtyřech letních mistrovských zápasech už inkasoval devět gólů.

Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a při domácí remíze s Prostějovem (1:1) byl hodně aktivní, ale ani jednu ze tří vyložených šancí (v 11., 48. a 53. min.) neproměnil v gól.

Devatenáctiletý Alessandro Angelozzi hostuje v FK Ústí nad Labem, v jehož dresu odehrál při domácí remíze s Prostějovem (1:1) závěrečnou půlhodinu, když v 61. minutě vystřídal Jonáše Jiránka.

Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostující v 1. FK Příbram odehrál celý domácí zápas proti Varnsdorfu, který skončil nerozhodně (2:2).

Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a pro utkání v Ostravě nebyl vůbec v nominaci. Odehrál však 70 minut za pardubické béčko v třetiligovém prohraném duelu proti Živanicím (1:4).

Fanshop banner Fanshop banner