Informace ke vstupenkám na utkání FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha
Klub

Informace ke vstupenkám na utkání FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha

Redakce

Na utkání 4. kola FORTUNA:LIGY ročníku 2021-22 FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha stojí vstupenka ve volném prodeji pět set korun českých, levněji nejatraktivnější duel podzimní sezóny v Lokotrans Aréně uvidí samozřejmě majitelé permanentek a partneři mladoboleslavského klubu včetně členů odborů Kovo.

Určení výše ceny vstupenky náleží výhradně klubu, na jehož hřišti se hraje, přičemž zohledňuje diváckou atraktivitu hostujícího soupeře a v neposlední řadě zvýšené náklady na zajištění pořádku a bezpečí návštěvníků ligového duelu, který v tomto případě Policie České republiky označuje za mimořádně rizikovou akci.
V případě historicky druhého nejúspěšnějšího tuzemského klubu a momentálně úřadujícího českého mistra, tudíž obhájce titulu FORTUNA:LIGY, SK Slavia Praha v srpnu 2021 činí vstupné 500,- Kč (v předchozím ligovém ročníku, kdy byla kapacita stadionu omezena covidovým protokolem LFA, to bylo 380,- Kč).
Cenu a množství vydaných vstupenek kromě přitažlivosti soupeře ovlivňují i omezené kapacitní možnosti mladoboleslavské Lokotrans Arény. Na oficiální počet pěti tisíc sedadel je pro tento soutěžní ročník prodáno 2500 permanentek (na tyto místa není tudíž možné prodávat další vstupenky).
Výhradně pro příznivce SK Slavia Praha vyhrazených 600 vstupenek v online předprodeji je odpovídající zájem z Prahy i okolí Mladé Boleslavi. Pro rodinné příslušníky a známé obdrželi hráči SK Slavia Praha 100 ks a hráči FK Mladá Boleslav 200 ks vstupenek. A požadavků z kabin obou týmu bylo mnohem více. Nezbytné množství vstupenek vedení mladoboleslavského klubu, tak jako v případě všech ostatních utkání, rezervuje představitelům svých obchodních partnerů. Do volného prodeje za výše zmíněných 500,- Kč tedy jde necelých 1000 vstupenek, které se v úterý i ve čtvrtek prodávaly a zbylé bude v den utkání nabízet pokladna ve vstupní bráně do areálu Městského stadionu.

Fanshop banner Fanshop banner