Boleslavští fotbalisté na hostování
Klub

Boleslavští fotbalisté na hostování

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů hostujících v prvoligových a druholigových klubech zasáhlo při utkáních třetích soutěžních kol do hry šest. Stoperu Klímovi v hradeckém dresu sudí neuznal gól, gólman Mikulec v chrudimské brance uhájil čisté konto.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a ve venkovním remízovém zápase 2:2 v Jablonci byl v základní sestavě, v 66. minutě jej vystřídal David Bartek.

Dvaadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a při domácí remíze s Libercem 1:1 odehrál na pozici stopera 69 minut, než jej vystřídal exboleslavský Jiří Kateřiňák. Když Klíma v 19. minutě po Radově centru úspěšně hlavičkoval, rozhodčí po přezkoumání situace na záznamu VAR jeho gól neuznal kvůli ofsajdu.

Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a po úvodních dvou prohrách, při nichž inkasoval dohromady pět gólů, vychytal v chrudimském dresu svoji první nulu při domácí výhře nad Třincem 3:0. Kryl několik dobře umístěných střel a byl jistý při centrovaných míčích, v prvním poločase mu jednou pomohla tyč, kterou třinecký Juřena trefil ve velké šanci.

Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a při bezgólové remíze v Líšni nastoupil v základní sestavě, v 65. minutě jej vystřídal další boleslavský hostující hráč Alessandro Angelozzi.

Devatenáctiletý Alessandro Angelozzi hostuje v FK Ústí nad Labem a při bezgólové remíze v Líšní vstoupil do utkání v 65. minutě, kdy vystřídal jiného boleslavského hostujícího hráče Ladislava Krobota.

Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostující v 1. FK Příbram při prohraném utkání na Viktorii Žižkov (0:2) odehrál závěrečnou půlhodinu, když v 61. minutě vystřídal Stanislava Vávru.

Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a v utkání proti Mladé Boleslavi, které skončilo nerozhodně 1:1, nemohl hrát na základě klubové dohody.

Fanshop banner Fanshop banner