Boleslavští fotbalisté hostují v českých klubech
Klub

Boleslavští fotbalisté hostují v českých klubech

Redakce

Sedmička mladoboleslavských fotbalistů začala aktuální mistrovskou sezónu na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech.

Dvaadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a úvodní dvě ligová utkání, která skončila shodnými remízami 1:1 (s Bohemians i v Karviné), odehrál na stoperském postu bez střídání.
Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905, v jejichž dresu strávil při prvním utkání proti Hradci Králové (1:1) hodinu a v 61. minutě jej střídal Květ, ve druhém kole domácí prohru s Plzní (1:2) proseděl mezi náhradníky.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice. V prvním kole nerozhodné utkání proti Karviné (2:2) celé proseděl mezi náhradníky a ve druhém kole při prohraném utkání v Olomouci (2:3) střídal v 69. minutě Pavla Černého.
Dvaadvacetiletý Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a dosavadní dvě mistrovská utkání odchytal celá. Při těsné prohře s béčkem Sparty (0:1) téměř hodinu, v níž předvedl několik výtečných zákroků, držel čisté konto, ve Vlašimi však inkasoval čtyřikrát (1:4).
Dvacetiletý Ladislav Krobot hostující v druholigovém FK Ústí nad Labem v prvním kole při vyhraném utkání v Třinci naskočil do hry v 67. minutě místo Emmera za nerozhodného skóre 2:2 a pět minut před koncem vsítil vítězný gól na konečných 3:2, v domácím prohraném utkání s Jihlavou (1:2) odehrál celý druhý poločas, když o přestávce střídal Emmera.
Devatenáctiletý Alessandro Angelozzi hostuje v FK Ústí nad Labem, kde při vyhraném utkání v Třinci (3:2) proseděl celých devadesát minut mezi náhradníky a v domácím prohraném utkání s Jihlavou (1:2) odehrál necelou čtvrthodinu, když v 77. minutě střídal Václava Proška. V 86. minutě běžel sám proti jihlavskému gólmanovi Vejmolovi, který jej však vychytal a o tři minuty později Jihlava zvýšila své vedení na 0:2. Ve druhé nastavené minutě sice Ústečtí snížili, ale vyrovnat už nestihli...
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostující v 1. FK Příbram ve dvou dosavadních mistrácích střídal. Při vyhraném utkání v Prostějově (3:1) až v 88. minutě za rozhodnutého stavu šel do hry místo Zorvana a v domácím prohraném utkání s Táborskem (0:2) odehrál celý druhý poločas, když o přestávce nahradil v sestavě Soldáta.

Fanshop banner Fanshop banner