Tomáš Ladra má nový dvouletý kontrakt
Klub

Tomáš Ladra má nový dvouletý kontrakt

Redakce

Čtyřiadvacetiletý útočník či ofenzivní záložník Tomáš Ladra patří k fotbalistům, kteří vyrostli v Mladé Boleslavi. Před startem aktuálního ligového ročníku se s vedením FK Mladá Boleslav dohodl na dvouletém prodloužení profesionální smlouvy.

Tomáš Ladra přišel do Mladé Boleslavi z České Lípy. V mladoboleslavském dresu prošel mládežnickými družstvy až do prvoligového mužstva, na jehož soupisce se premiérově objevil na začátku kalendářního roku 2016. Potom odešel na zkušenou do Pardubic, kde rok a půl hrál jako hostující fotbalista druhou ligu. Cenné zkušenosti získal i při pětačtyřiceti startech v českých reprezentačních družstvech čtyř věkových kategorií. Za U18 v jedenácti zápasech dal dva góly, za U19 v sedmnácti zápasech nastřílel také dva góly, za U20 v devíti zápasech dvakrát skóroval a za U21 v sedmi zápasech se trefil jednou.
Od ledna 2018 pokračoval v prvoligovém týmu Mladé Boleslavi až do léta 2020, kdy zamířil na půlroční hostování do Jablonce. V lednu 2021 však byl zpátky v Mladé Boleslavi, které pomohl k záchraně v první lize. V současnosti patří už mezi zkušené fotbalisty, v české lize nastoupil do 106 utkání a nastřílel 14 gólů. S touto vizitkou v letošním červenci podepsal prodloužení smlouvy na setrvání v FK Mladá Boleslav do 30. června 2023.

Fanshop banner Fanshop banner