Béčko zahájilo sezónu prohrou
Klub

Béčko zahájilo sezónu prohrou

Redakce

Zhruba po týdenním tréninkovém procesu sehrála mladoboleslavská třetiligová rezerva v sobotu 10. července první přípravný duel proti příbramskému béčku. Za letního horka se hrálo na hřišti mladoboleslavské akademie.

Na hráčích obou týmů bylo vidět, že hrají zápas po dlouhé době herní nečinnosti. Nohy jim svazovala nejistota a nerozehranost. Lepším dojmem působili Příbramští, kteří byli o něco přesnější a hlavně důraznější v zakončování.

Úvodní příbramská aktivita se projevila už v 6. minutě, kdy se do šance dostal Gabriel, ale střílel mimo boleslavskou branku.
V 8. minutě už samostatnou akci Votínek zužitkoval v příbramské vedení - 0:1.
Po obdrženém gólu se osmělili i boleslavští hráči a dostali se do několika zakončení. V 19. minutě však získali pouze první rohový kop a ve 23. minutě neúspěšně boleslavskou akci zakončil Majer. V příští minutě pohledná kombinační akce zakončená Novotného střelou vynesla Boleslavi pouze druhý rohový kop. Ve 34. minutě po rychlém brejku Majera střílel mimo příbramskou branku Kohout. K vyrovnání nevedl další roh ve 38. minutě, ani Kohoutova vyložená šance v závěru poločasu.
Naopak první poločas uzavřeli Příbramští rychlým brejkem korunovaným Gabrielovým gólem - 0:2.

Druhý poločas opět začali lépe příbramští fotbalisté, když v 50. minutě po samostatné akci Vlček zvýšil na 0:3.
V 53. minutě po zdařilé příbramské kombinační akci Vlček zahodil gólovou šanci.
V 55. minutě boleslavský Majer důrazně atakoval příbramského brankáře Blehu, který reagoval faulem a z nařízeného pokutového kopu Novotný snížil (první ránu gólman vyrazil a až dorážka skončila v síti) na 1:3.
V 63. minutě Majer zakončil individuální akci nastřelením příbramského břevna. V 73. minutě pohledná boleslavská kombinační akce vyvrcholila Slabyhoudovým centrem, který nezužitkoval Komárek. A když Boleslavští neproměnili v 84. minutě brejkovou situaci, inkasovali počtvrté.
V 85. minutě rozhodčí nařídil za faul v boleslavské šestnáctce pokutový kop, který příbramský exekutor proměnil - 1:4.
Poslední boleslavská šance v 88. minutě skončila rohovým kopem, kterému se soupeř snadno ubránil.

Základní sestava FK Mladá Boleslav B: Šerák - Vlk, Rulc, Vučetič, Leittl - Slabyhoud, Bejbl, Snížek, Novotný - Majer, Kohout. Náhradníci: Lichtenberg, Velička, Coňk, Pechanec, Svoboda, Komárek, Plucha, Tichý.

Fanshop banner Fanshop banner