Fulnek bude hostovat ve vršovických Bohemians
Klub

Fulnek bude hostovat ve vršovických Bohemians

Redakce

Sedmadvacetiletý záložník případně obránce Jakub Fulnek po dva a půl letech v Mladé Boleslavi odešel na roční hostování do Bohemians Praha 1905.

Jakub Fulnek začínal s fotbalem v Metylovicích, což je obec v okrese Frýdek-Místek, a v mládežnickém věku prošel Frýdlantem nad Ostravicí, Vítkovicemi, brněnskou Zbrojovkou, Hlučínem a Karvinou, ze které v létě 2013 přestoupil do Jihlavy, a ta jej na podzim 2016 poslala hostovat do FC MAS Táborsko. Na začátku roku 2019 přestoupil z druholigové Jihlavy do FK Mladá Boleslav. V necelých třech ligových ročnících, od ledna 2019 do května 2021 v mladoboleslavském dresu nastoupil do 67 prvoligových zápasů a dvakrát skóroval. Včetně zápasů za Jihlavu má odehraných celkem 148 zápasů a nastřílených 6 gólů v nejvyšší tuzemské lize. V dorosteneckém věku si připsal v roce 2012 pět startů za českou reprezentaci U18.
V letošním letním přestupním termínu odchází z Mladé Boleslavi do vršovických Bohemians 1905 na roční hostování, to znamená s platností do 30. června 2022, a s opcí na případný přestup.

Fanshop banner Fanshop banner