Středeční testy všichni zvládli
Klub

Středeční testy všichni zvládli

Redakce

Nejméně oblíbenou činnost každé přípravy spočívající v testování kondice podstoupili mladoboleslavští fotbalisté ve sportovní laboratoři FTVS v Praze ve středu 23. června.

Jako první začal s mučením svého těla nejzkušenější z celého hráčského kádru Marek Matějovský a po něm následovali téměř všichni další členové hráčského kádru s výjimkou rekonvalescentů Jiřího Klímy i Davida Pecha a také Ladislava Dufka, jenž zátěžové testy a tréninky v příštích dvou týdnech podstoupí v FK Pardubice.
„Hráči absolvovali komplexní diagnostické testování na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze, kde je výborné zázemí a skvělý tým pracovníků, kteří nám dokážou detailně popsat každého hráče zvlášť. Tyto informace jsou důležité pro to, abychom mohli individualizovat přípravu a tím kvalitně připravovat mužstvo i jednotlivé hráče po celou sezónu. Kluci jako první absolvovali měření tělesného složení a druhá na řadě byla analýza běhu na běžeckém pásu. Abychom mohli maximálně eliminovat zranění, tak byla hráčům otestována silová i odrazová schopnost dolních končetin. Závěrečná část patřila zátěžové diagnostice, kde musím kluky pochválit za morál, který předvedli," zhodnotil středeční testování Marek Mandelbaum, jenž v Jarolímově realizačním týmu zodpovídá za kondiční připravenost fotbalistů.
Od čtvrtka hráči FK Mladá Boleslav pokračují v trénování na hřištích a v posilovně areálu domácího Městského stadionu.

Fanshop banner Fanshop banner