Setkání fotbalových veteránů je odložené na příští rok
Klub

Setkání fotbalových veteránů je odložené na příští rok

Redakce

Čtvrté setkání mladoboleslavských fotbalových veteránů se letos neuskuteční. Důvodem je celostátní karanténa vyvolaná epidemiologickými opatřeními proti šíření viru covid-19.

Setkávání fotbalistů působících v mladoboleslavském mužstvu v nedávné i vzdálenější minulosti přirozeně před třemi lety navázalo na setkávání „Astoňáků", což byli pamětníci i aktivní účastníci mladoboleslavského fotbalu v jeho raném období. Organizátoři Jiří Holakovský a Jiří Koros za sebe i za celý klub FK Mladá Boleslav přejí všem někdejším fotbalistům šťastné, klidné a především ve zdraví prožité Vánoce i Silvestra v závěru kalendářního roku 2020. Zároveň slibují, že jakmile to bude možné, tak v průběhu příštího roku 2021 odložené čtvrté setkání svolají.
Mladoboleslavští fotbaloví veteráni se naposledy sešli v neděli 24. listopadu 2019 ve VIP interiéru jižní tribuny Lokotrans Arény. Přišlo jich celkem devětačtyřicet, a když se rozcházeli, už se těšili na příští podobnou akci. Jistě se v nejbližší možné budoucnosti dočkají...

Fanshop banner Fanshop banner