Prohra gólem v poslední minutě
Klub

Prohra gólem v poslední minutě

Redakce

Boleslavské béčko po vyhraném poločase prohrálo s jabloneckým béčkem gólem v závěrečných sekundách a místo atakování vedoucí pozice si mírně pohoršilo na třetí příčku v třetiligové B skupině.

Utkání začali aktivněji Jablonečtí posílení černohorským reprezentantem Jovovičem z Radova prvoligového kádru, ale ani on a před ním Skuhravý ve slibných zakončeních neuspěli. Do první boleslavské šance se dostal Majer, proti kterému úspěšně zakročil severočeský stoper Tahir.
Ve 12. minutě přetažený rohový kop z kopačky Langhamera využil u vzdálenější tyče Glöckner ke vstřelení vedoucího boleslavského gólu - 0:1.
Nedlouho po prvním gólu byl blízko navýšení boleslavského vedení Komárek, ale jeho střelu jablonecký gólman Komárek vyrazil. Na opačné straně hřiště před přestávkou Šeda jistě zakročil proti Jovovičově střele.

Ve druhém poločase sudí Pastyřík povolil tvrdší hru, což více vyhovovalo jabloneckým fotbalistům a ti brzo po změně stran vyrovnali.
V 58. minutě se po rohovém kopu Daníček trefil přesně k tyči Šedovy branky - 1:1.
Jablonecký gólman Vajner měl plné rukavice práce se zakončením Majera. Ten byl ještě blíže skórování v 72. minutě, ale v poslední chvíli jeho nájezd zastavil vydařeným skluzem finský stoper v jabloneckých službách Hämäläinen. Boleslavský gólman Šeda jistě lapil Vošahlíkovu dělovku. S blížícím se koncem utkání se zdálo, že jsou oba týmy smířené s dělbou bodů a mnozí z aktérů i přítomných diváků již byli myšlenkami u pozápasového penaltové rozstřelu, na který však nedošlo.
Po uplynutí 90. minuty v počínajícím nastavení boleslavská defenzíva podcenila situaci po autovém vhazování a Rozkovcům centr z pravé strany, po kterém střídající Torfiq hlavičkou, jež od břevna sklouzla do branky, trefil jabloneckou výhru - 2:1.

Sestava FK Jablonec B: Vajner - Munzar (75. Štěpánek), Tahir, Hämäläinen, Skuhravý - Kinčl (46. Coufal), Rozkovec, Macháček (46. Podzimek), Jovovič (65. Vošahlík) - Velich (65. Torfiq), Daníček.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Šeda - Glöckner (46. Pech), Šimek, Kopa, Rudzan - Douděra, Komárek, Michal Mašek (74. Havlina), Moravčík (62. Alhassan Rashid) - Langhamer (84. Tvaroh), Majer.

Góly: 59. Daníček, 90. Torfiq - 13. Glöckner

ŽK: Jovovič, Podzimek - Kopa, Šimek

Rozhodčí: Pastyřík - Duda, Špindlerová

Fanshop banner Fanshop banner