Na pondělní fotbal přijďte s rouškou
Klub

Na pondělní fotbal přijďte s rouškou

Redakce

Na ligové utkání FK Mladá Boleslav - FK Jablonec v pondělí 21. září bude povolen vstup pouze majitelům permanentních vstupenek a vybavených rouškami či obdobným ochranným prostředkem dýchacích cest.

V souvislosti s negativním vývojem epidemiologické situace v České republice a připravovaných mimořádných opatření Ministerstva zdravotnictví a Krajských hygienických stanic s platností od pondělí 21. září 2020 výbor Ligové fotbalové asociace vyzývá kluby, aby v areálech svých stadionů trvaly u všech diváků na nošení ochranných prostředků dýchacích cest (nos, ústa) jakými jsou respirátory, roušky, ústenky, šátky, šály nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének. Tato povinnost platí ve všech vnitřních prostorech stadionů a je nezbytné ji bezvýhradně dodržovat.
Výbor Ligové fotbalové asociace doporučuje, aby kluby nad rámec vyhlášených opatření vyžadovaly nošení ochranných prostředků i na tribunách stadionů. Ve VIP prostoru stadionu, kde lze očekávat větší koncentraci osob, by měla být maximálně omezena konzumace jídel a nápojů, případně ke konzumaci docházelo výhradně ve venkovních částech VIP prostoru.

Fanshop banner Fanshop banner