Po dvou těsných výhrách vysoká prohra
Klub

Po dvou těsných výhrách vysoká prohra

Redakce

Třetí mistrovské utkání nové třetiligové sezóny se mladoboleslavskému týmu nepovedlo a vítězných duelech v Hradci 1:0 a doma nad Chlumcem 3:2 odjeli ze hřiště východočeského soupeře bez bodu po jednoznačné prohře.

Trenér mladoboleslavského béčka Marek Kulič postrádal z obvyklého hráčského kádru zraněné Glöcknera, Majera, Moravčíka, Lukáče a kvůli pracovním povinnostem Kopu. Naopak z prvoligového kádru měl k dispozici uzdraveného Hubínka, Šimka a také navrátilce z teplického hostování Petra Mareše.

První poločas byl herně vyrovnaný, i když ústeckoorličtí fotbalisté byli ofenzívně nebezpečnější. Do první šance se dostali již ve 3. minutě, ale zatím bez gólového završení. V 9. minutě na opačné straně hřiště neuspěl v nadějné příležitosti boleslavský Bičiště. V 10. a vzápětí i v následující minutě získal ústeckoorlický tým rohové kopy. Prvnímu se Boleslavští ubránili, druhému už nikoliv.
V 11. minutě po ústeckoorlickém rohovém kopu se prosadil Tichý - 1:0.
Šanci na vyrovnání nevyužil v 17. minutě Michal Mašek. Do konce prvního poločasu se na těsném ústeckoorlickém vedení nic nezměnilo.

Ve druhém poločase ústeckoorličtí hráči přidali na důrazu a sklízeli za to ovoce.
V 53. minutě chybnou rozehrávku mladoboleslavských stoperů nemilosrdně potrestal Souček - 2:0.
Boleslavští nedokázali na soupeřovo vedení odpovědět a po hodině hry v rozmezí necelých deseti minut naopak obdrželi další dva góly, které o ústeckoorlické výhře definitivně rozhodly. Ústeckoorlický fotbal v porovnání s mladoboleslavským byl jednoznačně důraznější a přímočařejší.
V 61. minutě po centru z levé strany Voleský zvýšil na 3:0.
V 70. minutě se Tichý z půlky hřiště prokličkoval až před boleslavskou branku a individuální akci úspěšně zakončil - 4:0
.
Teprve za rozhodnutého stavu se Boleslavi podařilo výsledek zavánějící debaklem zkorigovat.
V 79. minutě po chytrém centru Bičištěho snížil Angelozzi na 4:1.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Hartych - Tvaroh, Šimek, Petr Mareš, Rudzan - Schettl (83. Lazarchuk), Hubínek, Komárek, Bičiště - Michal Mašek (65. Havlina), Angelozzi.

Sestava TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: J. Krátký - Chleboun, Langer, Mikor, Ptáček (87. Bohunek) - Souček, Špatenka (72. M. Krátký), Tichý (87. Pinkava), Voleský - Mayer (72. Procházka), Falta (60. Lněnička).

Góly: 10. Tichý, 53. Souček, 60. Voleský, 70. Tichý - 79. Angelozzi

ŽK: Voleský - Mareš, Šimek, Komárek

Rozhodčí: Švagr - Vokoun, Štefan

Fanshop banner