Sedmým nováčkem je útočník Michal Škoda
Klub

Sedmým nováčkem je útočník Michal Škoda

Redakce

Mladoboleslavskou ofenzívu posílil Michal Škoda v uplynulém soutěžním ročníku působící v prvoligové Příbrami. Je sedmou novou tváří v prvoligovém kádru Jozefa Webera.

Dvaatřicetiletý útočník Michal Škoda je pražský rodák, jenž začal s fotbalem v ČAFC Praha, odkud v dorosteneckém věku přestoupil do vršovických Bohemians a později kopal za SK Viktorie Jirny, střížkovské Bohemians a od roku 2012 za FC Zbrojovka Brno. Z brněnského klubu hostoval v FK Viktoria Žižkov (2013-14), SK Dynamo České Budějovice (2014-15) a norském Lillestr?m SK (jaro 2017). V loňském červenci přestoupil z Brna do Příbrami. V posledním srpnovém týdnu 2020 se jako volný hráč upsal FK Mladá Boleslav, do jehož prvoligového kádru se zařadil s osobní bilancí 148 odehraných utkání a 36 nastřílených gólů v nejvyšší tuzemské lize.
Michal Škoda je mladším bratrem čtyřiatřicetiletého člena klubu ligových kanonýrů Milana Škody hrajícího v současnosti tureckou Süper lig v dresu Rizesporu, oba jsou synové někdejšího fotbalisty vršovických Bohemians Milana Škody (ročník narození 1963).

Fanshop banner