Fanoušci fotbalové Mladé Boleslavi mohou díky ČSOB platit kartou v barvách klubu
Klub

Fanoušci fotbalové Mladé Boleslavi mohou díky ČSOB platit kartou v barvách klubu

Redakce

Mladoboleslavský fotbalový klub připravil ve spolupráci s ČSOB pro své příznivce speciální platební kartu. Její držitelé mohou získat celou řadu výhod a slev.

„Jsme rádi, že se ke sportovním týmům, které mají vlastní design platebních karet, přidali právě fotbalisté z Mladé Boleslavi. Všem jejich fanouškům chceme touto novinkou udělat radost," říká Miroslav Kybal, manažer sportovních karet z ČSOB.

Platební karta s logem FK Mladá Boleslav nese příznačně jméno „Bolek". Ke kartě lze získat slevu na permanentku, voucher na dvě vstupenky na domácí ligové zápasy, čerpat slevy ve fanshopu nebo u místních obchodníků a vybraných čerpacích stanic. Navíc je možné získat odměny za platby v zákaznickém programu ČSOB Svět odměn.

„Jsme teprve třetím klubem v nejvyšší české fotbalové soutěži, který bude mít pro fanoušky vlastní platební kartu a také prvním středočeským městem, které se může pyšnit touto novinkou," doplnil Josef Dufek, prezident FK Mladá Boleslav.

O platební kartu v klubovém designu si může kromě stávajících klientů ČSOB a Poštovní spořitelny zažádat kdokoliv. Stačí navštívit vybranou pobočku nebo si otevřít účet s kartou online na stránkách www.csob.cz nebo www.postovnisporitelna.cz. Jako bonus navíc získáte odměnu 500 Kč.

Fanshop banner