Boleslavští v reprezentačních dresech
Klub

Boleslavští v reprezentačních dresech

Redakce

Zářijových programů českých reprezentačních týmů se zúčastní z FK Mladá Boleslav šest fotbalistů, jeden masér a jeden trenér.

Po odehrání dvou ligových kol bude FORTUNA:LIGA přerušená první reprezentační přestávkou nového soutěžního ročníku (od 31. srpna do 8. září 2020).
Z FK Mladá Boleslav byli do českých reprezentací různých věkových kategorií nominováni hráči Jakub Klíma (U21), Dominik Janošek (U21), Václav Drchal (U21), Šimon Gabriel (U20), Vojtěch Stránský (U18) a Lukáš Mašek (U17).
Stabilními členy realizačního týmu českého reprezentačního áčka jsou z FK Mladá Boleslav masér Jan Skoupý a kondiční trenér Pavel Čvančara.
Dospělé áčko absolvuje z programu Ligy národů dva duely, v pátek 4. září v Bratislavě proti Slovensku a v pondělí 7. září v Olomouci proti Skotsku. Jedenadvacítku čekají dva kvalifikační zápasy, první ve středu 2. září v Serravalle proti San Marinu, druhý v pondělí 7. září v Českých Budějovicích proti Chorvatsku.

Mládežnické reprezentace trenéři svolali na soustředění. Dvacítka má kemp v Brně a v jeho rámci hraje v sobotu 5. září ve Strní přípravný duel se Slovenskem. Devatenáctka se sejde na soustředění v Ostravě, odkud si v pondělí 7. září zajede k přátelskému duelu do Polska. Osmnáctka bude na soustředění v Jablonci nad Nisou a sedmnáctka v Praze.

Fanshop banner