Nepovedený poločas po přestávce nenapravili
Klub

Nepovedený poločas po přestávce nenapravili

Redakce

Boleslavským starším dorostencům se nepovedl první poločas, v němž čtyřikrát inkasovali. Po změně stran velkou ztrátu již nedohnali.

První poločas boleslavští osmnáctiletí fotbalisté nezvládli a to hlavně v důrazu a chování ve vlastním pokutovém území. Tam vlastně své snažení v první půli degradovali.
V 10. minutě boleslavská obrana nechala nadvakrát zpracovat míč na malém vápně teplického útočníka a nechala ho pohodlně skórovat - 1:0.
O dvě minuty později po Dohalského nádherné přihrávce běžel na teplickou branku Jakub Vlček, ale nepodařilo se mu ho přehodit. Potom přišla hrůzostrašná dvouminutovka boleslavského družstva.
Nejprve v 15. minutě předvedla zadní řada boleslavského týmu nedůraz po centru z pravé strany a hned v 17. minutě po téměř totožné akci už to bylo 3:0.
V 19. minutě měl další velkou boleslavskou šanci opět Vlček, ale po centru Holakovského ji opět neproměnil. Ve 38. minutě trefil Dohalský z trestného kopu z nadějné pozice zeď.
Ve 41. minutě po kombinaci středem boleslavské obrany Tepličtí pohodlně zvýraznili své vedení - 4:0.

Druhý poločas boleslavský tým nezabalil a s nepříznivě se vyvíjejícím zápasem se snaživě popral, přestože Tepličtí v 52. minutě z brejku zvýšili již na 5:0.
Boleslavští dorostenci si ve zbylém herním čase vytvářeli neuvěřitelné množství šancí. Postupně však v tutovkách zklamali Barrat, Král i Jakub Vlček.
V 75. minutě jediný boleslavský gól dal Gregor - 5:1.

Trenér boleslavských dorostenců Marek Maňas k prohře řekl: „Utkání s Teplicemi nám ukázalo, že se každý zápas musí hrát s maximálním nasazením a agresivitou v pokutovém území. V prvním poločase jsme inkasovali tři branky po totožných dorážkách útočníků Teplic, i když jsme byli v poli vyrovnaným soupeřem. Do druhé půle jsme nastoupili s mnohem větší chutí a zápalem, vytvořili si dostatek šancí, bohužel nám scházela vyšší kvalita v předfinální a finální části."

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Ulrich - Holakovský (46. Černý), Roháček, Kühmel, Daniel Hradec - Dohalský, Zedníček - Kubát, Král (46. Barrat), Jakub Vlček - Petr Hradec (46. Gregor, 80. Král).

Branka FK MB U18: Gregor

Fanshop banner