Prvoligový tým už je v Nymburku
Klub

Prvoligový tým už je v Nymburku

Redakce

V pondělí 27. července se po letní dovolené sešli fotbalisté a trenéři FK Mladá Boleslav k přípravě na nový soutěžní ročník 2020-21 a hned se společně přemístili do známého Sportovního centra Nymburk.

Nařízený sraz měli v pondělním ránu v 7,30 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu a o půl hodiny později již autobusem odjeli z Mladé Boleslavi do Nymburka. Po ubytování nastoupili k první tréninkové jednotce pod velením kondičního trenéra Pavla Čvančary s nezbytným rozcvičením a následným kruhovým posilováním i herním cvičením s míči. Každodenní třífázovou přípravu doplněnou intenzivní regenerací absolvují mladoboleslavští fotbalisté v nymburském sportovním centru až do pátku 31. července, kdy se po obědě vrátí do Mladé Boleslavi. V sobotu 1. srpna mají na programu první přípravná utkání, konkrétně dvojutkání s FK Třinec.
Do Nymburka odcestovali brankáři Jan Šeda, Jan Stejskal, Kryštof Lichtenbergr a hráči Lukáš Budínský, David Douděra, Václav Drchal, Jakub Fulnek, Šimon Gabriel, Michael Hönig, Davis Ikaunieks, Dominik Janošek, Jakub Klíma, Jiří Klíma, Ladislav Krobot, Antonín Křapka, Jiří Kulhánek, Dominik Mašek, Lukáš Mašek, Ondřej Mazuch, Vojtěch Stránský, Alexei Tataev, Tomáš Wágner, Ondřej Zahustel. O den později se do trénujícího týmu zařadili Michal Hubínek, Marco Túlio a David Šimek. U nově příchozích hráčů, kteří jsou aktuálně v přípravě v FK Mladá Boleslav, se nezbytné administrativní požadavky budou v těchto dnech ladit. Tomáš Ladra má povolení k zahájení přípravy v FK Jablonec. Servisní tým při nymburském soustředění tvoří hlavní trenér Jozef Weber, jeho asistenti Jan Baránek, Adrian Rolko, Jiří Malík (brankáři), Pavel Čvančara (kondice), fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý a kustod Václav Štěpán.

Fanshop banner