Béčko vítězně završilo postkaranténní období
Klub

Béčko vítězně završilo postkaranténní období

Redakce

V posledním utkání před fotbalovými prázdninami hraném v rychlém tempu a s oboustranně bojovným nasazením boleslavské béčko přemohlo libereckou rezervu, se kterou sdílí shodnou skupinu ČFL. Boleslavští ze čtyř postkaranténních přáteláků ani jednou neprohráli.

V úvodních minutách prvního poločasu byli lepší Liberečtí, kteří ve 4. minutě promarnili vyloženou šanci. Ta boleslavské fotbalisty probudila. Převzali tempo a dostávali se do šancí, z nichž jednu proměnili ve vedoucí gól.
V 18. min kombinační spolupráci po ose Arroyo - Krobot - Auer završil Majer - 1:0.
Další boleslavské šance, z nichž největší měl Krobot, jenž běžel sám proti soupeřově brance, zůstaly nevyužité. Navíc ve 33. minutě nuceně kvůli poraněnému tříslu vystřídal útočník Krobot. Poločas tak skončil jen nejtěsnějším boleslavským vedením.

Druhý poločas byl hodně neurovnaný s množstvím nepřesností na obou stranách. Časté změny v sestavách obou týmů se projevily zvýšeným důrazem v soubojích na úkor fotbalových akcí. Přesto Boleslavští své vedení zvýraznili dvěma dalšími góly, které dali až v závěrečných minutách utkání.
V 81. minutě se střelecky prosadil Auer - 2:0.
V 83. minutě po spolupráci s Auerem a Havlinou uzavřel účet tohoto utkání An - 3:0.

V 85. minutě po Tvarohově faulu získali Liberečtí výhodu pokutového kopu, ale tuto příležitost ke zmírnění prohry nevyužili.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Mikulec (46. Šerák) - Arroyo (46. Tvaroh), Kopa, Rudzan, Moravčík - An (46. Pánek), Michal Mašek, Hampl (46. Lazarčuk), Majer, Auer (46. Havlina) - Krobot (33. Lukáč). V poločase vystřídaní Auer a An se na závěrečnou desetiminutovku vrátili do hry.

Góly: 18. Majer, 81. Auer, 83. An.

Fanshop banner