Ondrášovka Cup 2020
Klub

Ondrášovka Cup 2020

Redakce

O víkendu jsme se zúčastnili závěrečného turnaje Ondrášovka Cup 2020. Letos nás finálový turnaj poslal do Vysokého Mýta, kde jsme absolvovali v sobotu pět utkání ve skupině a v neděli tři zápasy o celkové umístění.

V sobotním deštivém počasí jsme změřili síly postupně s týmy FC Bohemians Praha 1905, 1. SK Prostějov, MFK Most, FC Poruba Ostrava a SK Viktoria Vestec. S bilancí čtyř výher a jedné remízy jsme obsadili ve skupině 1. místo. V neděli nás čekal čtvrtfinálový souboj s týmem FC Svitavy, který jsme porazili až v penaltovém rozstřelu 7:6, kdy v základní hrací době skončilo utkání nerozhodně 3:3. V semifinále jsme po dobrém výkonu nestačili na Zbrojovku Brno a v posledním zápase o konečné 3. místo byli nad naše síly kluci z SK Horácké Slavie Kroměříž. Naši kluci, ale i tak zaslouží pochvalu za reprezentaci klubu i celého města. V nedělním dopoledni jsme před závěrečnými boji vyrazili procházkou na překrásný hrad Košumberk, kde jsme s kluky a i jednou polovinou našich fanoušků, absolvovali kulturní program.
Velký dík patří všem rodičům, kteří kluky po celý víkend nejen podporovali, ale vytvořili celému týmu a trenérům skvělý servis. Děkujeme.

Fanshop banner