Na nedělní ligový zápas můžou držitelé permanentních vstupenek
Klub

Na nedělní ligový zápas můžou držitelé permanentních vstupenek

Redakce

Na nedělní utkání FK Mladá Boleslav - SK Dynamo České Budějovice je úředně povolená účast 2500 osob, čímž není míněno množství diváků na tribunách. V tomto počtu účastníků ligového utkání jsou spolu s diváky zahrnutí hráči obou týmů, jejich doprovody, rozhodčí, komisaři, pořadatelé, podavači míčů, osoby provozního zabezpečení pořádajícího klubu a další nezbytné osoby vyžadované soutěžním řádem.

Vedení FK Mladá Boleslav stanovilo pro ligové utkání následná opatření a žádá všechny příchozí fotbalové příznivce, aby je s pochopením respektovali:

Vstup do Lokotrans Arény na ligový fotbal mají pouze majitelé permanentek platných pro aktuální soutěžní ročník 2019/20.

Volné vstupenky se nebudou prodávat v předprodeji ani před samotným utkáním

VIP permanentkáři budou mít zajištěný vstup hlavní branou do areálu městského stadionu, vjezd automobilem nebude povolený.

Sektor pro fanoušky hostujícího klubu bude zcela uzavřen vhledem k povolenému vstupu pouze permanentkářů FK Mladá Boleslav a neexistujícímu prodeji volných vstupenek.

Vedení FK Mladá Boleslav zdůrazňuje, že podmínkou účasti diváků na ligovém utkání je, aby obsazovali každou druhou sedačku v řadě a mezi obsazenými řadami zůstala vždy jedna volná. Ochozy Lokotrans Arény budou rozdělené na maximálně pět diváckých sektorů včetně VIP zázemí s obsazením nanejvýš čtvrtiny sedadel s maximální kapacitou po 500 osobách. Z toho důvodu pořadatelé utkání žádají fanoušky s permanentkou o shovívavost ohledně hledání či vyžadování „svého" místa. Při dodržování úředně vyžadovaných opatření se může se stát, že nebudou permanentkáři sedět na místě označeném na své permanentce.

Hráči, trenéři a vedení FK Mladá Boleslav si váží každého, kdo v neděli 21. června přijde na úvodní utkání nadstavby FORTUNA:LIGY a podpoří tým hlasitým fandění: „Boleslav do toho!"

Fanshop banner