Druhá remíza v červnové přípravě
Klub

Druhá remíza v červnové přípravě

Redakce

Pro mladoboleslavské béčko byl druhým utkáním po koronavirové karanténě duel s příbramským béčkem v druhé červnové sobotě s nerozhodným konečným výsledkem.

První poločas se odehrával v mladoboleslavské režii. Z řady pohledných akcí a střeleckých příležitostí gól nepadl ani jeden. Mladoboleslavská obrana dirigovaná zkušeným brankářem Šedou fungovala dobře.

Do druhého poločasu poslal trenér boleslavského béčka Marek Kulič všechny hráče z lavičky a obraz hry se téměř vyrovnal.
V 53. minutě se Příbramští ujali vedení, když Dílův centr z pravé strany z téměř třicetimetrové vzdálenosti zapadl za boleslavského brankáře Hartycha - 0:1.
Po inkasovaném gólu převzali Boleslavští opět herní iniciativu. Dvě slibné šance, nejprve v 56. minutě An a později v 67. minutě Auer běželi sami proti příbramské brance, zůstaly bez gólového završení. Nepříznivé skóre Boleslavští změnili až krátce před koncem.
V 84. minutě po rychle rozehrané standardní situaci se na pravé straně dostal k míči Tvaroh a jeho centr doklepl do soupeřovy sítě Havlina - 1:1.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Šeda (46. Hartych) - Tvaroh, Lazarčuk, Rudzan, Moravčík (46. Choi) - Hampl (46. Bejbl), Majer (46. An), Hönig (46. Lukáč), Michal Mašek (46. Havlina) - Pánek (46. Auer), Wagner (46. Angelozzi).

Góly: 84. Havlina - 53. Díl

Fanshop banner