Béčko v přípravě remizovalo
Klub

Béčko v přípravě remizovalo

Redakce

První utkání po vynucené pauze způsobené pandemií a následném zrušení amatérských fotbalových soutěží boleslavské béčko sehrálo v přátelském režimu proti třetiligovému soupeři, v jehož sestavě se objevilo pět bývalých mladoboleslavských hráčů: Truksa, bratři Sedláčkové, Tvaroha a Synek.

Na hřišti Astonka v Mladé Boleslavi dal domácí trenér Marek Kulič příležitost šesti novým hráčům, kteří skončili v dorosteneckém družstvu. V letošní první červnové sobotě mělo bojovné utkání vyrovnaný průběh, při němž se útoky střídaly na obě strany. Šancí však nebylo a při většině z těch málo byli gólmani většinou na svých místech. Oba góly padly v prvním poločase. Ve 30. minutě se Přepeře ujaly vedení Ježkem a o sedm minut později vyrovnal po Auerově centru Wágner. Po změně stran už se nikdo do soupeřovy branky netrefil.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Mikulec (46. Šerák) - Arroyo (46. Tvaroh), Rudzan (46. Lazarčuk), Glöckner (46. Kopa), Moravčík (46.Choi) - Hampl, Provazník (46. Michal Mašek), Majer (46. Arut), Auer (46. Pánek) - An (46. Havlina), Wagner (46. Angelozzi).

Góly: 37. Wágner - 30. Ježek

Fanshop banner