Boleslavští fotbalisté odehráli přípravný duel mezi sebou
Klub

Boleslavští fotbalisté odehráli přípravný duel mezi sebou

Redakce

V tréninkovém procesu limitovaném koronavirovou karanténou dospěli fotbalisté FK Mladá Boleslav k přípravnému zápasu. V sobotu 16. května odpoledne postavili trenéři proti sobě dvě jedenáctky sestavené z mladoboleslavského kádru.

Hlavní trenér Jozef Weber pozorně sledoval výkony všech hráčů z tribuny, týmy koučovali jeho asistenti, v bílých dresech Baránek, v oranžových dresech Rolko. Hrálo se 2x40 minut s všeobecně velkou chutí a bez diváků. Mimo hru zůstali rekonvalescenti Matějovský, Pech, Dominik Mašek a Wiesner.

První poločas vyšel lépe oranžovým, kteří skórovali dvakrát, po změně stran a několika změnách v obou sestavách bílí nepříznivé skóre srovnali.

Sestava FK MB v bílých dresech: Šeda (46. Mikulec) - Křapka, Jakub Klíma, Mazuch, Rudzan (46. Túlio, 66. Grigoryan) - Hubínek (46. Ladra), Janošek - Stránský, Budínský, Fulnek - Wágner. Trenér Baránek.

Sestava FK MB v oranžových dresech: Stejskal - Arroyo, Tataev, Pudil, Zelený - Túlio (46. Rudzan), Hönig - An (56. Lukáš Mašek), Jiří Klíma (46. Auer), Ladra (46. Hubínek) - Krobot. Trenér Rolko.

Góly: Budínský, Ladra - Krobot, Jiří Klíma

Rozhodčí: Pechanec

Fanshop banner