Boleslavské mužstvo nešlape podle představ trenérů a fandů
Klub

Boleslavské mužstvo nešlape podle představ trenérů a fandů

Redakce

Boleslavští fotbalisté postrádají herní formu, kombinační jistotu i nezbytné válečnické štěstí. Hlavní trenér Jozef Weber podruhé za sebou, konkrétně po domácí plichtě se Slováckem i o týden později po bezgólové remíze v Příbrami, musel připustit, že nerozhodný výsledek bez vstřelených gólů odpovídal dění na hřišti a jeden bod přijmout jako zisk, nikoliv jako dvoubodovou ztrátu.

„Zasloužená remíza, není skoro co rozebírat," pravil na úvod svého vystoupení před novináři Jozef Weber. „Měli jsme více náznaků šancí a měli dokonce penaltu, ale nic jsme neproměnili, ani tu penaltu. Takže remíza je nejspíše spravedlivá, musíme jeden bod brát, bohužel jen jeden," dodal Jozef Weber.
S odkazem na nevýrazný a neefektivní herní projev čelil boleslavský trenér dotazu, zda mu v sestavě chybí více Matějovský, nebo Komlichenko?
„Těžko se mi odpovídá. Nedovedu posoudit, jak by si počínal Komlichenko bez zraněného Matějovského, nebo Matějovský, kdyby byl zdravý, bez Komlichenka."
Jak moc mrzí Budínským zahozená penalta?
„Stane se, málokdy neproměněnou penaltu střelci vytýkám a neučiním to ani tentokrát. Samozřejmě mě promarněná penalta mrzí, ale věci nepodařené ve hře ještě víc."

Pět dnů před ligovým utkáním 1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 0:0 vedení příbramského klubu suspendovalo z pozice hlavního trenéra Romana Nádvorníka. Tým v utkání 23. ligového kola vedl dosavadní asistent Petr Čuhel.
„Vstupovali jsme do zápasu s tím, že chceme vyhrát. S vědomím, že Boleslav nedala penaltu, musím říct, že jsme rádi za remízu. V některých situacích nám scházela agresivita a z toho jsem zklamaný. V týdnu jsme se snažili co nejlépe na Boleslav připravit a mrzí mě, že jsme to společné úsilí nepřetavili ve vítězství," prohlásil Petr Čuhel, jenž si samozřejmě uvědomuje, že Příbram pro záchranu prvoligové příslušnosti potřebuje získávat více bodů za výhry, než po jednom bodu za remízy.

Fanshop banner