Herní soustředění 15.2. – 16.2.2020
Klub

Herní soustředění 15.2. – 16.2.2020

Redakce

Na herní soustředění do Německa odcestovali hráči Bejda Adam, Bejda Stanislav, Bureš Matěj, Fanta Ondřej, Helmich Vojtěch, Horák Martin, Hurych Jiří, Husák Adam, Kaiser Lukáš, Keller Tadeáš, Kohout David, Matějovský Dominik, Nevyjel Martin, Ort Tomáš, Steklý Miroslav, Ulrich Jakub, Viták Michal, Vostřel Adam a Filip Procházka.

Bad Aibling U15 - FK Mladá Boleslav U14 3:1 (2:1)
Branka: Steklý
Domácí byli fyzicky vyspělejší, což se projevovalo na vývoji zápasu. My jsme se snažili o kombinaci a postupný útok a soupeř bránil v hlubším bloku a vyrážel do brejků, ze kterých byl nebezpečný.

FC Landsberg U14 - FK Mladá Boleslav U14 1:4 (0:1)
Branky: S. Bejda, Bureš, Ulrich a Viták
Proti soupeři z regionální soutěže jsme dobře kombinovali, dařilo se nám otáčet hru a výsledkem byly šance, z nichž jsme čtyři proměnili. Přestože soupeř nebyl nejsilnější, jsme za předvedený výkon rádi.

Součástí našeho výjezdu do Německa byla také sobotní návštěva bundesligového zápasu Augsburg - Freiburg. Pro kluky bylo jistě zajímavé vidět zápas špičkové evropské soutěže. Zejména atmosféra a celkové postavení fotbalu v Německu je něco naprosto odlišného než u nás.

Při nedělní cestě domů jsme měli jako „zlatý hřeb" domluvenu prohlídku Allianz arény, domovského stadionu Bayernu Mnichov. Tady jsou všechna slova úplně zbytečná.

Fanshop banner