Trenéři se shodli, že remíza byla spravedlivá
Klub

Trenéři se shodli, že remíza byla spravedlivá

Redakce

Oba trenéři, boleslavský Jozef Weber i slovácký Martin Svědík, označili nerozhodný výsledek za spravedlivé vyjádření dění na hřišti, zároveň oba mají před sebou shodný úkol, co nejdříve zlepšit ofenzívu svých mužstev, neboť v letošních odehraných 180 minutách neskórovali boleslavští ani slováčtí fotbalisté ještě ani jednou.

„Spravedlivá remíza nepříliš pohledného utkání," vyřknul stručnou charakteristiku střetnutí Boleslav - Slovácko 0:0 Jozef Weber. „Obě mužstva usilovně pracovala, ale měla problémy s ofenzívou. Po prvním zápase, který se nám v Českých Budějovicích vůbec nepovedl, jsme tentokrát zlepšili defenzívu a věřím, že brzy zlepšíme i ofenzívu. Proti Slovácku jsme měli o malinko více šancí, ovšem hra byla vyrovnaná. Bohužel jen zisk prvního letošního bodu je hodně malé pozitivum."
Chyběl boleslavskému týmu rozdílový hráč?
„Měl jsem všechny hráče, které mám k dispozici. Samozřejmě si od nich na hřišti představuji větší kvalitu. Například Budínský, Janošek, Klíma i někteří další by měli být časem rozdíloví hráči, ale potřebují čas. Podobně jako u Budínského, také od Wágnera očekávám víc. I když na něho byl slovácký soupeř dobře připravený, čekal jsem od Wágnera větší procento úspěšnosti v soubojích se slováckými stopery, to znamená i se zkušeným Kadlecem," dodal Jozef Weber.

„Taktiku jsem postavil na tom, že Boleslav má silný střed hřiště s Hubínkem, Janoškem a Budínským," prozradil Martin Svědík, který nebyl z remízy nadšený, ale zisk bodu na soupeřově hřišti bral: „Remíza zápasu odpovídá. Každý tým měl horší i lepší momenty a na šance to bylo vyrovnané. Viděli jsme hektické utkání, v němž se hrálo nahoru dolů, ale bohužel z obou stran bylo hodně ztrát a proto bylo dění na hřišti neurovnané. Od nás byl předvedený výkon lepší než proti Baníku, ale finální a předfinální fáze z naší strany není ještě ono. V defenzívě jsme měli problémy s propadáním míčů za střed obrany."

Fanshop banner