Osmnáctiletí těsně prohráli
Klub

Osmnáctiletí těsně prohráli

Redakce

Přestože starší dorostenci na začátku utkání vedli, tak v jeho pozdějším průběhu většinu přípravného zápasu doháněli gólová manka.

Boleslavští v utkání udělali spoustu individuálních taktických i technických chyb. V útočné fázi hry hráli často nepřesně, zbrkle a složitě. Přes boleslavskou obranu se severočeský soupeř dostával velice jednoduše do zakončení, na což boleslavští defenzivní hráči reagovali hodně pomalu hlavně po standardních situacích.
„Utkání se chlapcům výsledkově ani výkonem vůbec nepovedlo. Do úvodu vstoupili dobře, vypracovali si velkou šanci Kohoutem a pak dokonce vedli po krásné kombinaci a nekompromisním zakončení Novotného. Poté následovalo neskutečné množství chyb a ztrát v přechodu do ofenzívy i před vlastním pokutovým územím. Soupeř chyby dokázal využít a do konce utkání jsme jen doháněli ztráty ve skóre. Ve druhém poločase nelze hráčům upřít snahu o lepší projev i menší počet chyb, ale výsledný efekt v podobě konečného výsledku se nedostavil," pravil trenér boleslavských dorostenců Milan Pechanec:

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Lichtenberg - Prajs, Lazarchuk, Šmejda, Velička - Sita, Ciolek, Plucha, Novotný - Kohout - Havlina.

Branky FK MB U18: 69. a 74. Ciolek, 7. Novotný, 54. Kohout

Rozhodčí: Kuba - Vaňousek, Louda

Fanshop banner