Sedmnáctiletí zvládli generálku na jaro vítězně
Klub

Sedmnáctiletí zvládli generálku na jaro vítězně

Redakce

V generálce před prvním jarním mistrovském utkáním porazili sedmnáctiletí dorostenci příbramské vrstevníky poměrem stejným poměrem gólů jako v podzimním soutěžním utkání.

Hrálo se oboustranně velice útočně se spoustou šancí před boleslavskou i příbramskou brankou. Boleslavští v průběhu zápasu dvakrát prohrávali, přesto se nakonec radovali z výhry.
„Na závěr zimního přípravného období si výhry velice ceníme. Navíc jsme v utkání dvakrát prohrávali a o to víc si vážím přístupu hráčů, kteří se nevzdali a šli za otočením výsledku. Dopředu jsme byli konečně nebezpeční, vypracovali si spoustu šancí a druhou půli hru ovládli. Inkasované branky byly laciné, ale když se vyhraje, nebolí tolik," prohlásil po výhře boleslavský trenér Jaroslav Machač.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Ulrich (46. Karmazin) - Daniel Hradec (60. Soukup), Kaulfus, Kühmel (46. Holakovský), Soukup (46. Štěrba) - Holakovský (46. Filip Vlček, 68. Smožanyk), Zedníček - Černý, Filip Vlček (46. Smožanyk, 68. Barratt), Barratt (46. Tykva) - Gregor (46. Petr Hradec, 68. Gregor).

Góly FK MB U17: Kaulfus, Barratt, Zedníček, Smožanyk

Fanshop banner