Nejhorší poločas za mého působení v Boleslavi, prohlásil trenér Weber
Klub

Nejhorší poločas za mého působení v Boleslavi, prohlásil trenér Weber

Redakce

Boleslavští fotbalisté na jihu Čech zklamali sebe navzájem, fanoušky i trenéry. Především v prvním poločase podali velmi slabý výkon a doslova soupeři darovali tři body.

Trenéři obou týmů měli pochopitelně hodně odlišnou náladu. „První poločas byl nejhorší, co jsem za dva roky v Boleslavi zažil a odpovídá tomu i nepříznivý výsledek," povzdechl si mladoboleslavský Jozef Weber. „První poločas byl pro mě nejlepší za působení v trenérské pozici v Budějovicích," přiznal se spokojeným úsměvem českobudějovický David Horejš.

Jozef Weber na úvod svého vystoupení před novináři sportovně pogratuloval soupeři k zasloužené výhře. „Budějovice navázaly na své podzimní výkony a uštědřily nám drtivou porážku. V prvním poločase jsme na ně nestačili v agresivitě a rychlosti. Druhá půle se mně těžko hodnotí, Budějovice si v něm snadno pohlídaly třígólový náskok."
Ve chvíli, kdy jste prohrávali o dva góly, vzpomněl jste si na obrat, který se vám povedl v podzimním utkání proti Budějovicím?
„Průběh byl tentokrát jiný, než v podzimním utkání, tak mě obrat podobný podzimnímu nenapadl," odvětil Jozef Weber.
Jak moc chyběli hráči, kteří v zimě boleslavský tým opustili?
„Ti hráči jsou pryč a jsou tady jiní. Věřím hráčům, kteří tady jsou, ale musí podávat lepší výkony, než dnes."

V českobudějovické kabině byla mnohem lepší nálada. „Jsme strašně rádi, že jsme do jarní části vstoupili vítězstvím a výkonem, který v prvním poločase snesl nejpřísnější měřítko. Dali jsme tři góly a to soupeře ještě několikrát podržel gólman Šeda. Druhý poločas jsme hráli velice koncentrovaně, diváci nám vytvořili dobrou kulisu, utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou a vyhráli ho zaslouženě," zhodnotil jasnou výhru českobudějovický kouč David Horejš.

Fanshop banner