Sedmnáctiletí těsně prohráli na východě Čech
Klub

Sedmnáctiletí těsně prohráli na východě Čech

Redakce

Na ohrazenickém hřišti padla boleslavská sedmnáctka nejtěsnějším rozdílem. Hrál se běhavý fotbal s velkou mírou nepřesností a malým počtem šancí. Přesto to na pohled nebylo špatné utkání.

Očima boleslavského trenéra Jaroslava Machače: „Velkým plusem bylo, že jsme do utkání byli schopní nasadit osmnáct hráčů, marodka se nám postupně vyprazdňuje. Určitě mohu pochválit naši kombinační výstavbu a vedení útoku. Dále pak nasazení a snahu o celoplošný presink. Minimálně první půle měla parametry. Pro kluky z lavice bylo po tak početném prostřídání těžké chytit tempo utkání, čímž jejich výkon nechci vůbec znehodnocovat. Pardubicím gratuluji k zasloužené výhře, oproti nám byli gólu blíže. My se na branku nadřeme, hrajeme k vápnu a v posledních dvaceti metrech jsme bezradní. Rozhodně to nyní musí být téma našich tréninků, mistrovská soutěž se blíží a naše produktivita není kdovíjaká. Hráče do útočné fáze nemáme špatné, ale pořád někoho hledáme namísto toho, abychom brali koncovku na sebe."

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Karmazin (46. Ulrich) - Holakovský (46. Štěrba), Kühmel, Chalupník (46. Soukup), D. Hradec (46. Černý) - Zedníček (46. Chalupník), Král (68. Zedníček) - Smožanyk (46. Kubát), F. Vlček (68. Tykva), Tykva (46. P. Hradec) - Gregor (46. Barratt).

Fanshop banner