Starší dorostenci zachránili remízu těsně před koncem
Klub

Starší dorostenci zachránili remízu těsně před koncem

Redakce

Čtvrtý zápas letošní zimní přípravy sehráli v první únorové sobotě starší boleslavští dorostenci na domácím hřišti proti libereckému soupeři, který je na čele skupiny České ligy, čili nižší mistrovské soutěži, než FK Mladá Boleslav U19.

Záměr utkání s Libercem byl jednoznačně kondiční, proto se hrálo v prodlouženém čase 3 x 45 minut, čili na tři třetiny, aby všichni hráči odehráli devadesát minut. „Jsme rádi, že družstvo šlo ve druhé polovině poslední třetiny za vyrovnáním, i když už toho mělo dost. Kaňkou je zranění Kohouta v posledních vteřinách, doufáme, že bude v pořádku," řekl trenér mladoboleslavského dorostu Milan Pechanec. Fotbalově mělo utkání jen průměrnou úroveň, boleslavští dorostenci postrádali kvalitu ve finální i předfinální fázi hry. S kondicí neměli problémy, všichni hráli s maximálním nasazením.

Sestava FK Mladá Boleslav U19: Kocmich (68. Lichtenberg) - Vlk (91. Vostřel), Šmejda (46. Rulc, 91. Šmejda), Pechanec (46. Coňk, 91. Pechanec), Vostřel (46. Velička) - Rulc (46. Kohout), Coňk (46. Ciolek, 91. Plucha) - Lukáš Mašek (46. Stránský, 91. Ciolek), Pánek (46. Lukáš Mašek, 91. Pánek), Novotný (46. Plucha, 91. Novotný) - Havlina (91. Stránský).

Góly FK MB U19: 12. Lukáš Mašek, 87. Pánek

Rozhodčí: Stýskal - Meščan, Chrastina

Fanshop banner