Družstva U16 a U17 společně odcestovala na herní soustředění
Klub

Družstva U16 a U17 společně odcestovala na herní soustředění

Redakce

Společná fotbalová výprava šestnáctiletých a sedmnáctiletých dorostenců odcestovala v předposlední lednový den na herní soustředění do Uherského Hradiště.

Po cestě do přechodného bydliště v hotelu Fabrika, odehráli první utkání v Olomouci. Na sobotu 1. února jim trenéři naplánovali zápasy ve Zlíně a na pondělí před návratem domů proti Slovácku. Pro tréninkové jednotky využívali hřiště s umělým povrchem na slováckém Širůchu. V programu soustředění nechybí taktická příprava za podpory videa. Ke zpestření soustředění slouží návštěvy místního plaveckého bazénu a welnes.
Soustředění v kádru FK Mladá Boleslav U16 absolvují: David Burgert, Lukáš Kříž, Adam Bubák, Nicolas Filip, Adam Fořt, František Kareš, Lukáš Lenikus, Matěj Malý, Milan Novák, Vojtěch Poláček, Jan Strnad, Filip Šoufek, Jakub Vydra, Filip Křížek, Štěpán Vaníček, Maxim Šimek. Realizační tým tvoří trenéři Martin Mrvík, Adrian Vizingr a masér Milan Korda.
Trenéři si od herního soustředění hodně slibují. ,,Všichni se těšíme na společně strávený čas v příjemném prostředí a na zápasy s týmy moravského kraje. Věřím, že tyto zápasy nás posunou fotbalově o kousek dál. Bude i prostor se více poznat a vytvořit co nejlepší a soudržnější kolektiv. Přeji si, aby se všichni hráči drželi zdravotně v pořádku, a celé soustředění absolvoval tým v co největším počtu,'' pravil Martin Mrvík.

Fanshop banner