V úterý příprava proti druholigové Vlašimi
Klub

V úterý příprava proti druholigové Vlašimi

Redakce

Přípravné utkání FK Mladá Boleslav - FC Sellier & Bellot Vlašim se hraje v úterý 21. ledna od 13 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Předchází mu závěrečný duel skupiny B Tipsport ligy FC Hradec Králové - AC Sparta Praha B s výkopem v 10,30 hodin. Na obě utkání je vstup zdarma.

Pro mladoboleslavské fotbalisty je střetnutí s vlašimským protivníkem čtvrtým utkáním v aktuální zimní přípravě a posledním před odletem na Maltu, kde se v rámci herního kempu zúčastní turnaje Malta Cup 2020.
Úterní boleslavský soupeř FC Sellier & Bellot Vlašim je po podzimní polovině druhé ligy (Fortuna:národní liga) s druhým nejmenším počtem nastřílených gólů (15) na čtrnácté příčce se čtyřbodovým náskokem od dvoumístného propadliště, na kterém přezimují Vítkovice a Sokolov.
Vlašimští v právě probíhající zimní přípravě dosud sehráli dvě utkání. V prvním převálcovali třetiligový FC Písek 10:0, když Fotr a Januška nastříleli hattricky, dva góly přidal Jankele a po jednom Dias a Bulíř, a ve druhém porazili dalšího třetiligové soupeře Admiru Praha těsně 2:1 góly Fotra (penalta) a Broukala.

Fanshop banner