Béčko vedené Kuličem začalo vítězně
Klub

Béčko vedené Kuličem začalo vítězně

Redakce

První přípravné utkání roku 2020 mladoboleslavský rezervní dospělý tým s čerstvě novým trenérem Markem Kuličem zvládl na hřišti divizního protivníka vítězně. V herní přípravě pokračuje duelem FK Mladá Boleslav B - FK Bohemia Poděbrady v sobotu 18. ledna od 14 hodin na domácím hřišti s umělým povrchem v areálu městského stadionu.

Zápas hraný ve velmi svižném tempu měli po většinu času boleslavští fotbalisté pod kontrolou a předváděli pohledné kombinační či brejkové akce, v jejichž vyvrcholení si vytvářeli gólové šance.
V 16. minutě po spolupráci s Vejrem otevřel skóre Bejbl - 0:1. Druhý gól do trutnovské sítě přidal ve 22. minutě Dib trestným kopem nařízeným za faul na Vejra, proti přesné trefě do šibenice z hranice šestnáctky neměl trutnovský gólman Šťastný šanci - 0:2. Boleslavskému záložníkovi Dibovi se utkání povedlo, neboť ve druhém poločase po Majerově rohovém kopu hlavičkou zvýšil na 0:3.
Trutnovští po přestávce hrozili boleslavské brance jen ojediněle, přesto i oni měli několik slibných příležitostí, hlavně v samotném závěru utkání, kdy v 88. minutě brankáři Hartychovi pomohla tyč. Podobně i několik boleslavských šancí zůstalo nevyužito, včetně Dibova trestného kopu v 89. minutě, který skončil na trutnovském břevně.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Mikulec (61. Hartych) - Zmij, Glöckner (46. Komma), Rudzan (61. Pátek), Tulio - De Paula Medeiros, Dib, Bejbl (61. Vrána), Majer, Moravčík - Angelozzi, Vejr.

Fanshop banner