Začala zimní příprava
Klub

Začala zimní příprava

Redakce

Fotbalisté FK Mladá Boleslav v prvním pondělí nového roku 2020 zahájili přípravu v domácím prostředí Městského stadionu. Trenér Jozef Weber se přivítal s třemi brankáři a šestadvaceti hráči.

Zimní přípravu zahájili brankáři Jan Šeda, Jan Stejskal, Petr Mikulec, obránci Antonín Křapka, Jakub Klíma, Daniel Pudil, Alexei Tataev, Jakub Fulnek, Marco Túlio, Tomáš Wiesner, Ondřej Mazuch, středopolaři Lukáš Budínský, Marek Matějovský, Michal Hubínek, Tomáš Ladra, David Douděra, Michael Hönig, Grigoryan Arutyun, David Pech, Dominik Mašek, Petr Hampl, Philipp Tvaroh, Jonas Auer, Ewerton Paixao da Silva, útočníci Nikolay Komlichenko, Muris Mešanovič, Jiří Klíma, Tomáš Wágner, Adam Provazník.

Mladoboleslavští fotbalisté v pondělním dopoledni 6. ledna 2020 vpadli do zimní přípravy s plným nasazením. Trenér Jozef Weber jim naplánoval od pondělí do čtvrtka dvoufázové zatížení s tréninkovými jednotkami dopoledne od desáté a odpoledne od třetí hodiny. Sraz v areálu domácího městského stadionu mají každé ráno v osm hodin při společné snídani a konec pracovní dne až po důkladné regeneraci a společné večeři, to znamená kolem sedmé hodiny večerní. V pátek i v sobotu budou trénovat pouze dopoledne.
V neděli 12. ledna od 13 hodin hrají první přípravný duel FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha. Patří do programu zimní Tipsport ligy, uskuteční se na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu a soupeř nastoupí v sestavě zkombinované z hráčů prvoligového a třetiligového mužstva pod vedením trenéra sparťanské rezervy Václava Kotala.

Fanshop banner