Těsně přemohli souseda v ligové tabulce
Klub

Těsně přemohli souseda v ligové tabulce

Redakce

Boleslavští sedmnáctiletí dorostenci na soupeřově hřišti těsně vyhráli souboj se sousedem v ligové tabulce a těsným vítězstvím ho přeskočili a polepšili si ze čtrnácté na třináctou příčku v šestnáctičlenném pořadí.

Boleslavští brzo vedli o dva góly, což byl nečekaně velmi dobrý vstup do vyrovnaného a náročného zápasu. Sedmigólová přestřelka nakonec vyzněla v jejich prospěch. Výrazně se na tom střelecky podílel Tykva hattrickem.

Boleslavský trenér Jaroslav Machač po výhře řekl: „Hrál se oboustranně výborný mač, oba týmy chtěly hrát fotbal, hrálo se velice běžecky a soubojově náročné utkání. Padlo sedm branek, bylo tedy na co koukat. Domácí měli určitě větší držení míče, my ale více šancí. Sice jsme brzy vedli o dvě branky, ale domácí nám nedali nic zadarmo. Takové utkání se muselo líbit a já jsem pochopitelně moc rád, že jsme vyhráli. Tým další tři body potřeboval."

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Ulrich - Daniel Hradec (58. Soukup), Holakovský, Chalupník (73. Jakub Vlček), Štěrba - Zedníček, Král - Petr Hradec (65. Kubat), Filip Vlček, Tykva - Barratt (65. Gregor).

Rozhodčí: Tesař - Hanousek, Vyhnal

Góly FK MB U17: 11., 24. a 81. Tykva, 8. Filip Vlček

Fanshop banner