Lukáš Mašek a Vojtěch Stránský podepsali profesionální smlouvy
Klub

Lukáš Mašek a Vojtěch Stránský podepsali profesionální smlouvy

Redakce

Mimořádně talentovaní mladíci Lukáš Mašek a Vojtěch Stránský podepsali čerstvé dlouhodobé smlouvy v FK Mladá Boleslav. Oba jsou dorosteneckými reprezentanty a jejich sportovní zájmy zastupuje Sport Invest International a.s.

Lukáš Mašek od letošního května teprve patnáctiletý patří už do základní sestavy družstva starších dorostenců FK Mladá Boleslav U19, kde hraje spolu se svým o dva roky starším bratrem Michalem, a má již reprezentační zkušenosti ze šestnácti startů v mezistátních zápasech. V soutěžním ročníku 2018-19 si připsal celkem dvanáct startů a pět gólů za Česko U15, v podzimní sezóně 2019 v šesti zápasech dal čtyři góly v dresu Česko U16.

Vojtěch Stránský, kterému je šestnáct a půl roku, také pravidelně hraje v družstvu starších dorostenců FK Mladá Boleslav U19. Jeho mezinárodní zkušenosti jsou v porovnání s klubovým parťákem Lukášem Maškem skromnější, ovšem fotbalová perspektiva srovnatelná. V letošním červnu ve dvou zápasech za Česko U16 jednou skóroval, ale v aktuální podzimní sezóně již patří do kádru Česko U17, v jehož dresu dosud nehrál.

Fanshop banner