Po remíze vystříleli další bod penaltami
Klub

Po remíze vystříleli další bod penaltami

Redakce

Boleslavští osmnáctiletí fotbalisté roli favorita proti soupeři z konce tabulky splnili jen částečně. K jednomu bodu za remízu přidali další bod v penaltovém rozstřelu.

Po celé utkání boleslavským dorostencům scházela odvaha v osobních soubojích a při špatném vyhodnocování herních situací byl jejich výkon sotva průměrný. Nerozhodný výsledek se soupeřem z předposledního místa ligové tabulky byl zklamáním. Slabou náplastí na promarněnou tříbodovou příležitost bylo úspěšné zvládnutí pozápasového penaltového rozstřelu 5:4 a připsání bonusového bodu k jednomu bodu za remízu.

Boleslavský trenér Marek Maňas byl z herního projevu svých svěřenců zklamaný: „Po celé utkání jsme málo běhali, hráli laxně a vymýšleli složitá řešení v útočné fázi hry. Naopak do obranné fáze jsme jako tým působili chaoticky, chyběla nám správná komunikace na hřišti a odvaha vyhrávat více osobních soubojů než soupeř. I tak jsme si vytvořili dostatek brankových příležitostí, které jsme bohužel neproměnili. Scházel nám klid v zakončení. Poslední dvě utkání jsme přestali být na hřišti nároční sami na sebe. Naším cílem do dalších zápasů je se vrátit k náročné hře."

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Kocmich - Kadlec, Holakovský (46. Tykva), Ciolek, Roháček - Plucha (72. Strnad), Jarschel (52. Filip Vlček) - Hradec (58. Tomka), Sita, Pažout - Svoboda.

Góly: Plucha - Hrubý

Rozhodčí: Machýček - Bydlák, Kubečka

Fanshop banner