Protivníkovi k výhře pomohli vlastencem
Klub

Protivníkovi k výhře pomohli vlastencem

Redakce

Boleslavské béčko prohrálo na hřišti ambiciózního soupeře, kterému pomohl vlastním gólem Rudzan, a po čtvrté podzimní prohře zůstávají ve středu tabulky B skupiny ČFL.

Utkání začali lépe domácí Přepeře. Už ve 2. minutě získaly první roh a vzápětí druhý. Boleslavští se ubránili a ke svému prvnímu rohovému kopu se dostali v 5. minutě. Ovšem v dalších minutách se opět více hrálo před boleslavskou brankou, na kterou létaly centrované míče ze standardních situací i ze hry. V 18. minutě boleslavský atak založený Haškem skončil nepřesnou střelou, o chvíli později pálil mimo přepeřskou branku Rudzan.
Ve 22. minutě přepeřský rozehraný trestný kop zakončil úspěšnou střelou Volf - 1:0.
Po vedoucím gólu Přepeře polevily v aktivitě a hra se odbývala ve středu hřiště. Ve 31. minutě přepeřský roh završil Pavlata hlavičkou těsně mimo boleslavskou branku. Další dvě rodící se přepeřské šance zastavili rozhodčí odmáváním a odpískáním ofsajdů.

Druhý poločas začali aktivněji boleslavští fotbalisté, ale dlouho jim to nevydrželo. Přepeře se bez mimořádného úsilí ubránily a jejich obránci centrované míče ráznými odkopy odvraceli. A necelou čtvrthodinu po změně stran opět Přepeřští udeřili.
V 57. minutě přepeřský tým zaútočil po pravé křídle a centrovaný míč si boleslavský obránce Rudzan nešťastně srazil do vlastní branky - 2:0.
Po zvýšení vedení Přepeře opět zvolnily a Boleslavští se přizpůsobili. Zdánlivý poklid na hřišti jen výjimečně rozčeřily ojedinělé útočné pokusy, častěji v boleslavském podání. V 79. minutě přepeřský obránce odkopával míč z brankové lajny za již překonaným brankářem Truksou. O minutu později se Boleslavští vrátili do hry o body.
V 80. minutě boleslavský Alhassan snížil na 2:1.
Boleslavští se probrali a zatlačili soupeře na jeho polovinu hřiště, kde se odehrálo závěrečných deset minut. Bohužel bez kýženého úspěchu. Naopak Přepeře svoji výhru potvrdily třetím gólem.
V předposlední minutě Synek perfektním lobem překonal boleslavského gólmana Mikulce - 3:1.
Nastavené dvě minuty už další změnu skóre nepřinesly.

Sestava FK Přepeře: Truksa - Krasnický, Kvesič, Nesvadba, Tvaroha, Pavlata, Marek Sedláček, Jarosz (82. Novotný), Hlůže (61. Synek), Díl (77. Ježek), Volf (82. Horáček).

Sestava FK Mladá Boleslav B: Mikulec - Hašek, Kopa, Glöckner, Rudzan - Komárek - Ewerton (60. Dohnalík), Hönig (81. Yerkhov), Auer (38. Alhassan), Túlio (81. Dib) - Provazník (11. Vejr).

Góly: 22. Volf, 57. Rudzan (do vlastní branky), 89. Synek - 80. Alhassan

Rozhodčí: Grimm - Pastyřík, Hodek

Diváků: 220

Fanshop banner