Nepochopitelné rozdíly ve výkonech v Teplicích a doma proti Ostravě
Klub

Nepochopitelné rozdíly ve výkonech v Teplicích a doma proti Ostravě

Redakce

Jozef Weber se navzdory radosti z výhry nad Baníkem nepřestával divit, jak rozdílně se jím vedený tým prezentoval v rozmezí necelého týdne, kdy prohrál v Teplicích a porazil Ostravu.

„Zaslouženě jsme vyhráli velice kvalitní utkání," pochvaloval si zisk tří bodů boleslavský trenér Jozef Weber. Zdůraznil, že má samozřejmě z vítězství radost, ale pod jeho vlivem ho o to více mrzí středeční prohra v Teplicích. „Je škoda, že v Teplicích prohraje mužstvo, které je schopné podat tak kvalitní výkon, jaký předvedlo proti Baníku. Ostravské mužstvo je kompaktní, ví co a jak hrát, těžko se proti němu soupeři prosazují. Byla škoda, že jsme nedali více gólů, když jsme na ně příležitosti měli, stále jsem měl obrovské obavy, že by nám jediný inkasovaný gól cestu za vítězstvím hodně zkomplikoval, tím spíše, když trenér soupeře Páník nasadili Smolu a Baroše proti naší mladé stoperské dvojici. Naštěstí jsme závěr docela v poklidu dohráli."
Jozef Weber
zdůraznil, že v mladoboleslavské brance jedničkou stále je Šeda, ale v náročném programu usoudil, že přišla chvíle dát Stejskalovi šanci a s jeho výkonem byl spokojený, neboť v důležitých okamžicích tým podržel zlikvidováním velkých ostravských šancí. Pudila, kterému se v uplynulém týdnu vracely svalové potíže, raději ze sestavy vynechal, aby se pořádně doléčil.

Ostravský kouč Bohumil Páník byl s výkonem svého týmu značně nespokojený: „Naším cílem pro utkání bylo eliminovat dva útočníky Boleslavi, ale oni si z nás udělali trhací kalendář, protože jsme byli v první půli málo agresivní. Po přestávce už jsme byli důslednější, ale nedali bychom gól, ani kdyby se hrálo do půlnoci. Příležitosti jsme měli, ale gól jsme nedali. Boleslav, která má chytré hráče, mohla dát dalších pět gólů. Má pět vynikajících ofenzivních fotbalistů, kteří nám dělali obrovské problémy, a podržel je mně neznámý gólman, viděl jsem ho chytat poprvé a podal vynikající výkon".

Fanshop banner